Grafisch ontwerp: verpakkingen, legpuzzels en games

Professionele grafische ontwerpdiensten

Heeft u een productidee en zoekt u specialisten om uw plannen te realiseren?

Vertrouw het ons toe en wij zorgen ervoor dat het interessant, boeiend en uniek is! Wij ontwerpen de verpakking voor u, evenals het product zelf.

Grafische ontwerpdiensten

Wat kunnen wij voor u creëren?
Ontwerp van verpakking

Ontwerp van verpakking

In veel gevallen wordt de aankoopbeslissing genomen lang voordat de klant de inhoud van uw product leert kennen. Daarom spelen intrigerende, creatieve en uitnodigende… verpakkingen een sleutelrol in verkoopprocessen!

Wij zorgen voor elk onderdeel van uw productverpakking - van het eerste grafische ontwerp tot de 'montage' van het geheel en de voorbereiding voor massaproductie.

puzzel ontwerp

Legpuzzels ontwerpen

Bij de productie van legpuzzels gaat het niet alleen om aantrekkelijke afbeeldingen, maar ook om een juiste voorbereiding voor het afdrukken. Op zo'n manier dat het oplossen van de legpuzzel vreugde brengt en het product jarenlang meegaat.

Wij zijn verantwoordelijk voor elke fase, dat wil zeggen het grafische ontwerp van uw legpuzzels en de montage ervan op de stansmachine, evenals de supervisie, zodat elk stuk voldoet aan de eisen van zelfs de meest veeleisende ontvangers.

Bordspellen ontwerpen

Ontwerp van bord- en kaartspellen

Uiterlijk, speelbaarheid en matchen met de doelgroep. We zullen voor elk van deze aspecten zorgen. Zodat je game niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook boeiend entertainment biedt.

U kunt ons al het werk toevertrouwen – van conceptontwikkeling tot definitief grafisch ontwerp.

Voordelen van grafische ontwerpdiensten

Waarom is het de moeite waard?
bediening in het 360-gradenmodel

360 graden service

Vertel ons uw idee en wij zorgen voor de rest. We maken een aantal varianten, waaruit jij het ontwerp kiest voor productie.

Grafisch ontwerp van de studio

Professioneel
steun

Samen met onze ondersteuning krijgt u toegang tot professionele en ervaren grafisch ontwerpers die ervoor zullen zorgen dat uw project spectaculair wordt.

Grafisch ontwerp Krakau

Breed
mogelijkheden

U kunt elk puzzel-, spel- of kaartontwerp aan ons toevertrouwen, evenals alle werkzaamheden die bij de productie betrokken zijn, delegeren.

Wil je met ons praten?
gesprek van twee mensen

Plaats uw bestelling of stel uw vraag.