Reclame puzzels

Legpuzzels adverteren als een effectieve vorm van promotie. Leer ze nog beter kennen!

De effectiviteit van de marketing van uw bedrijf hangt vaak niet alleen af van het budget dat u tot uw beschikking heeft, maar vooral van uw creativiteit en hoe uw acties door de klanten zelf zullen worden waargenomen.

Een interessante manier om interesse te wekken en contact te houden is het gebruik van een legpuzzel, wat een ideaal cadeau kan zijn. Deze oplossing werkt perfect, bijvoorbeeld als een soort samenvatting van een meeting met een klant of zakenpartner.

productie van reclamepuzzels

Reclamepuzzels als creatieve toevoeging aan het opbouwen van zakelijke relaties.

Lees meer over legpuzzels die worden gebruikt in merkadvertenties en beslis of ze ook goed zullen werken bij het promoten van uw bedrijf.

Kenmerken van reclamepuzzels - zijn ze ook een goede oplossing voor jou?

Legpuzzels hebben, net als bordspellen, een verpakking met een groot oppervlak, wat een ideale plek is om visuele identificatie toe te passen. De vergrote omvang van het product 'dwingt' natuurlijk de interesse van derden. De bijpassende inhoud van de verpakking is op zijn beurt een garantie dat de klant steeds weer terugkeert naar ons product.

reclame puzzels prijslijst

Advertentiepuzzels zijn een garantie voor meervoudig plezier en contact met onze advertenties.

Advertentiepuzzels werken goed in alle situaties waar het nodig is om directe relaties met klanten op te bouwen. De diversiteit van deze vorm van communicatie is ongelooflijk groot. Hierdoor zijn ze perfect geschikt voor gelegenheden als nationale en internationale beurzen, promotie van een schoonheidskliniek, belastingkantoor of verzekeringskantoor, en zelfs als leuke toevoeging gericht aan medewerkers (en aan hen gegeven bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsjubileum).

Zijn reclamepuzzels een oplossing voor iedereen? Niet echt!

Natuurlijk zijn er enkele uitzonderingen. Advertentiepuzzels zijn niet de beste oplossing voor bedrijven die parallelle detailhandelsverkopen uitvoeren. Als u betrokken bent bij het verhandelen van producten met hetzelfde of vergelijkbare thema's (bijv. souvenirs), is het veel beter om uw eigen product op maat te maken voor de verkoop. Dit zal niet alleen een vorm van effectieve reclame zijn, maar vooral de beleving van uw merk versterken.

reclame puzzels Krakau

Reclamepuzzels of producten aangepast aan de detailhandel?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw eigen reclamepuzzel maakt?

Schrijf of bel ons en we nemen graag het hele proces voor onze rekening en helpen u bij het maken van een unieke legpuzzel die een effectieve vorm van reclame voor uw bedrijf zal zijn.

puzzel productie

The Jigsaw Puzzle Factory biedt uitgebreide productiediensten voor legpuzzels , waarbij wij verantwoordelijk zijn voor het ontwerp, de fabricage, de verpakking en zelfs het transport van de voltooide puzzel. Neem contact met ons op voor meer details en om een offerte te ontvangen. Het kost niets !